Kini anda boleh daftar kelas kami. Kelas akan diadakan pada setiap

SELASA

pada jam

10 pagi - 12 petang
2 petang - 4 petang

jadi daftar sekarang dan dapatkan tempat anda

Keselamatan dan Privasi Dalam Talian
Modul ini akan memperkenalkan langkah - langkah keselamatan yang mudah di dunia dalam talian seperti nama pengguna, kata laluan dan tetapan lokasi. Untuk lebih memahami topik ini, para peserta akan lebih mengetahui langkah keselamatan yang boleh diambil. Selain itu, kita juga akan mempelajari topik ‘Berita Palsu’ dan langkah-langkah yang harus kita ambil dalam pengesahan.
10.00 - 12.00pm
Loading...
undefined image
E - wallet (Touch N Go)
Aplikasi TNG akan digunakan sebagai panduan untuk kelas ini. Ia akan meliputi proses pendaftaran pembayaran dalam talian (e-wallet) dan cara menggunakan fungsi utamanya seperti pembayaran dan menambah nilai.
10.00 - 12.00pm
Loading...
undefined image
Penang Smart Parking
Tutorial ringkas mengenai cara mendaftar dalam aplikasi Penang Smart Parking. Fungsi asas dalam aplikasi Penang Smart Parking seperti tambah nilai, pendaftaran kenderaan dan pembayaran akan dibimbing juga.
10.00 - 12.00pm
Loading...
undefined image
Pemesejan Segera
Pengenalan aplikasi WhatsApp dan semua ciri dan fungsi berkaitan dalam aplikasi tersebut . Mereka akan dibimbing melalui proses pendaftaran, pengesahan nombor telefon serta fungsi asas lain seperti memulakan perbualan, panggilan video, membuat kumpulan, melampirkan fail/gambar dll.
2.00 - 4.00pm
Loading...
undefined image
Media Sosial
Peserta akan diajar bagaimana untuk menggunakan fungsi asas seperti menambah rakan, berinteraksi di dalam aplikasi Facebook dan langkah keselamatan semasa mencipta akaun.
2.00 - 4.00pm
Loading...
undefined image
Perbankan Dalam Talian
Modul ini akan merangkumi pembayaran bil yang berbeza melalui kaedah yang berbeza, melihat penyata dan menggunakan simpanan tetap melalui aplikasi mudah alih. Modul ini akan difokuskan dalam perkhidmatan Perbankan Mudah Alih yang paling sering digunakan (CIMB Clicks dan MAYBANK2U). Selain itu , pelatih digital kami juga telah dilengkapi untuk memberi panduan melalui perkhidmatan Perbankan Mudah Alih yang lain sekiranya diperlukan oleh peserta.
2.00 - 4.00pm
Loading...