Klik Untuk Lihat Jadual Kelas Dalam Talian

Kini anda boleh daftar kelas kami. Kelas akan diadakan pada setiap

ISNIN

pada jam

10 pagi - 12 petang
2 petang - 4 petang

Kelas ini hanya terhad kepada

10 ORANG SAHAJA,

jadi daftar sekarang dan dapatkan tempat anda

modules.ewallet.title image
E - wallet (Touch N Go)
Aplikasi TNG akan digunakan sebagai panduan untuk kelas ini. Ia akan meliputi proses pendaftaran pembayaran dalam talian (e-wallet) dan cara menggunakan fungsi utamanya seperti pembayaran dan menambah nilai.
modules.ewallet.time
Loading...
modules.parking.title image
Penang Smart Parking
Tutorial ringkas mengenai cara mendaftar dalam aplikasi Penang Smart Parking. Fungsi asas dalam aplikasi Penang Smart Parking seperti tambah nilai, pendaftaran kenderaan dan pembayaran akan dibimbing juga.
modules.parking.time
Loading...
modules.email.title image
Emel
Modul ini memfokuskan tentang mencipta dan menggunakan fungsi-fungsi asas emel. Pelajar akan mencipta akaun Gmail dan belajar bagaimana cara untuk menggunakannya melalui penyemak imbas (browser) serta aplikasi telefon pintar. Ianya adalah sangat digalakkan bagi mereka yang ingin membina asas dalam mendapatkan penyertaan digital atas talian sebagaimana sebahagian besar aplikasi, laman sesawang dan servis atas talian lain yang memerlukan penggunaan alamat emel.
modules.email.time
Loading...
modules.social.title image
Media Sosial
Peserta akan diajar bagaimana untuk menggunakan fungsi asas seperti menambah rakan, berinteraksi di dalam aplikasi Facebook dan langkah keselamatan semasa mencipta akaun.
modules.social.time
Loading...
modules.mobile.title image
modules.mobile.title
modules.mobile.description
modules.mobile.time
Loading...